Disclaimer

 

Disclaimer

De informatie op deze website wordt verzorgd door de gemeente Rotterdam en haar partners in het Rotterdam Climate Initiative. De partners spannen zich in om de informatie op deze site zo actueel, correct en compleet mogelijk te maken, maar het blijft mogelijk dat de site verouderde, incorrecte of incomplete informatie bevat. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De partners in het Rotterdam Climate Initiative zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze site.


Op verschillende plaatsen op deze site vindt u verwijzingen en hyperlinks naar websites buiten deze website. Deze verwijzingen zijn opgenomen om de bezoekers van de site te informeren. De partners in het Rotterdam Climate Initiative kunnen geen verantwoordelijkheid accepteren voor de inhoud van deze websites of het gebruik van daar aangeboden informatie.

De gemeente Rotterdam heeft het auteursrecht op de content op deze site, tenzij anders aangegeven. Het overgrote deel van de foto's op deze site is gemaakt door Hannah Anthonysz. Niets uit deze site mag worden verspreid of gekopieerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de gemeente Rotterdam. Gebruik van de informatie voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden is toegestaan, mits dit gebeurt met bronvermelding.
 

De partners in het Rotterdam Climate Initiative hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken bezoekersgegevens van www.rotterdamclimateinitiative.nl. Informatie over bezoeken aan deze site (bijvoorbeeld IP-adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken verstrekte informatie (inclusief e-mailadres) wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.

 

Partners Rotterdam Climate Initiative