English

Disclaimer

 

Disclaimer

De informatie op deze website wordt verzorgd door Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR), onderdeel van de gemeente Rotterdam. Als hierna wordt gesproken over OBR dan wordt daarmee ook bedoeld de gemeente Rotterdam. Het OBR spant zich in om de informatie op deze site zo actueel, correct en compleet mogelijk te maken, maar het blijft mogelijk dat de site verouderde, incorrecte of incomplete informatie bevat. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Het OBR en de partners van het Rotterdam Climate Initiative zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze site.


Op verschillende plaatsen op deze site vindt u verwijzingen en hyperlinks naar websites buiten het Rotterdam Climate Initiative. Deze verwijzingen zijn opgenomen om de bezoekers van de site te informeren. Het OBR en de partners van het Rotterdam Climate Initiative zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik ervan.
 

Het OBR/de gemeente Rotterdam heeft het auteursrecht op de content op deze site. Het overgrote deel van de foto's op deze site is gemaakt door Hannah Anthonysz. Niets uit deze site mag worden verspreid of gekopieerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het OBR. Gebruik van de informatie voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden is toegestaan, mits dit gebeurt met bronvermelding.
 

Het OBR en de partners van het Rotterdam Climate Initiative hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken bezoekersgegevens van www.rotterdamclimateinitiative.nl. Informatie over bezoeken aan deze site (bijvoorbeeld IP-adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken verstrekte informatie (inclusief e-mailadres) wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie en daarna vernietigd.

 

Partners Rotterdam Climate Initiative