Collectief investeren in het Blaak-gebied

Blaakende Zon plaatst zonnepanelen op daken in het Blaak-gebied in Rotterdam. Dit zijn grote daken van bedrijven, zodat particulieren en ondernemers uit de omgeving die zelf geen geschikt dak voor zonne-energie hebben tóch groene stroom kunnen produceren. Samen verdienen we de investeringen terug en maken we Rotterdam duurzamer.

Voor het opwekken (én profiteren van de voordelen) van zonne-energie heb je twee dingen nodig: iemand die wil investeren in het installeren van zonnepanelen en een geschikt dak om ze op te plaatsen. Nu lopen die twee zaken niet altijd gelijk op, zeker niet in een stedelijke omgeving waar veel mensen geen eigen dak hebben. Daarom hebben we Blaakende Zon opgericht.

Wij brengen mensen en bedrijven met geschikte daken en mensen die zonne-energie willen opwekken en afnemen bij elkaar. Wil jij met ons bijdragen aan het verduurzamen van Rotterdam? En bovendien een leuke korting op je energierekening krijgen? Sluit je dan bij ons aan! Overigens kun je ook als je geen bedrijf bent je dak opgeven voor dit unieke project.

Meer informatie: http://www.blaakendezon.nl/